Client ervaringen

Dear Dr. Lucian,

We are connected through LinkedIn, I’m writing to request your gracious presence as a Speaker or Delegate at our upcoming Annual Meeting on Naturopathic Physicians & Acupuncturists held during July 24-26, 2017 at Melbourne, Australia.

Naomi Catherine

Frans van der Riet heeft Praktijk Acupunctuur Lucian Lie Amsterdam/Warmenhuizen beoordeeld — 5 sterren

Geweldige ondersteuning bij afvalrace. Op 18 maart 2015 begonnen met een stevig vetpercentage en aardig wat reserve (115 kg) Half september 2015 missie (bijna) completed (87 kg) minus 28 kilo!
Met stevige ondersteuning van Lucian Lee. En eigenlijk was het met de “anti snoep prikkers” en wat stevige toespraken een makkie. Ok, Alcohol inruilen voor roeryoghurt, klinkt nou niet bepaald aanlokkelijk, maar door een paar maanden op de tanden te bijten en het schouderklopje van Lucien bij de regelmatige bezoeken ging het goed. Bloeddruk weer als een jonge God, Cholesterol en bloedspiegel sterk verbeterd! Dus kilo’s kwijt en gezonder aan de slag? Dan is de praktijk van Lucian Lie een aanrader.

Sanne Vogelaar heeft Praktijk Acupunctuur Lucian Lie Amsterdam/Warmenhuizen beoordeeld — 5 sterren

Ik was continu verkouden en met uitloop op voorhoofdsholte ontsteking. Het leek wel of ik allergisch was. Werken in een airco of gesloten ruimte was funest. Na alle ‘reguliere’ stappen te hebben genomen en zelfs via m’n huisarts middeltjes gekregen had die het uiteindelijk alleen maar erger leken te maken kwam ik gelukkig via een collega bij Lucian terecht!
Lucian is meteen duidelijk van wat werkingen zijn van medicijnen en ‘reguliere middelen’ waaraan in inmiddels gewend was ze te nemen…! Met zijn behandelingen en direct werkende tips was ik binnen no time helemaal weer fit! Het heeft een heel positief effect op m’n gehele energie en welzijn!
Precies de goede ondersteuning die je kan gebruiken als je merkt dat je uit balans bent!

Hetty Van Overbeek Losekoot

Na jaren van intense vermoeidheid en pijnen overal ( en alles uitgeprobeerd!) uiteindelijk terecht gekomen bij de praktijk van dr. Lie en nu…. weer levenslustig en volop genieten, het autoritje van Nijmegen naar Amsterdam/Warmenhuizen dubbel en dwars waard ! Zo blij……

Patricia van der Kruijs heeft Praktijk Acupunctuur Lucian Lie Amsterdam/Warmenhuizen beoordeeld — 5 sterren

Acupunctuur niets voor mij: dat dacht ik ook jaren gelden. Inmiddels heb ik geen menstruatie pijn, het lekker warm, geen hooikoorts en 2 burn outs te boven gekomen. Ook tijdens mijn zwangerschap is alles fluiten verlopen. Super blij met deze praktijk.

Tineke van Huis
Gezondheidszorg professional

Ik heb Lucian leren kennen als een professionele hulpverlener gericht op het herstel van welzijn en persoonlijk functioneren van zijn clienten.
Met een grote mate van belangstelling en betrokkenheid t.o.v. van zijn sociale omgeving.
Tineke was Lucian’s client.

Sharmila Dewkinandan zei op 6 aug. het volgende:Hi Lucian,

ik hoop dat het goed met je gaat op je nieuwe plek.

Ik wil je vragen de info over onze samenwerking van je site te halen. Ik word heel veel gebeld door mensen die naar jou op zoek zijn en geen contactgegevens van je kunnen vinden. Ze bellen mij dan maar. En dat vind ik nu wel een beetje teveel worden.

Dank alvast en een fijn weekend,
Shar

Pedro de Andrade
Brand Management & Distribution of Watches

Lucian is an extra ordinary doctor combining acupuncture with natural healing methods.
Pedro was Lucian’s client

Toni Bellanca heeft Praktijk Acupunctuur Lucian Lie Amsterdam/Warmenhuizen beoordeeld — 5 sterren

Perfecte balans tussen professioneel en persoonlijk. Lucian maakt elk bezoek een plezier. Zijn kennis en kunde zijn uitstekend, en zijn manier van werken heel aangenaam en vriendelijk. Echt een aanrader!
The perfect balance of personal and professional. Lucian makes every visit a pleasure. He is knowledgeable and skillful, and has a friendly and approachable way of working. I absolutely recommend him! (He also speaks excellent English, so I highly recommend him to expats!)

Leigh Ann Arthur heeft Praktijk Acupunctuur Lucian Lie Amsterdam/Warmenhuizen beoordeeld — 5 sterren

Dr. Lie is my go-to guy for all my aches and pains. I’ve tried to use chiropractors, but I always end up back at Dr. Lie’s office. He is professional with a caring side, which is so important, especially when you are in pain! I highly recommend him, you will be in very capable hands!

Hi Lucian,

Voordat ik het helemaal vergeet wil ik je graag laten weten, dat je me onlangs enorm hebt geholpen! Ik heb de naalden de hele dag in mijn voorhoofd gehouden tot dat ze er een voor een uitvielen en de naalden in mijn oor draag ik nog steeds. Het ging na de behandeling meteen beter met mij en vooral de daaropvolgende dagen – het drukkende gevoel op mijn borst verdween en ik voelde echt de pulsering in mijn geblokkeerde plekken – het begon weer door te stromen. Was ik niet bij jou geweest, was ik in iets geheel anders terecht gekomen-dat weet ik zeker.

Bij deze dus nog een keer reuze bedankt!!!!

Hartelijke groeten,
Raphaela

Yvonne Hageman heeft Praktijk Acupunctuur Lucian Lie Amsterdam/Warmenhuizen beoordeeld —

Lucian is snel, doelgericht en heel efficient. Zeer aan te bevelen!

Ehud Neuhaus heeft Praktijk Acupunctuur Lucian Lie Amsterdam/Warmenhuizen beoordeeld — 5 sterren

Frederieke Jongbloed heeft Praktijk Acupunctuur Lucian Lie Amsterdam/Warmenhuizen beoordeeld — 5 sterren